Over Dynamast

Wij zijn een producent van vlaggenmasten, spanframes en toebehoren. Graag nodigen wij u uit voor een kennismaking.

Dynamast levert het complete programma vlaggenmasten en accessoires, zoals cilindrische en conische aluminium masten en conische polyester masten. Uw vlaggenmast maken wij compleet met ons anti-diefstalsysteem en diverse hoogwaardige draaitopsystemen en kunnen in de grond worden bevestigd met o.a. een grondbuis, een overschuifkoker of een kantelvoet.

Omdat Dynamast producent is, kunnen wij ook maatwerk aanbieden. In onze werkplaats met eigen engineering afdeling en cnc draaierij kunnen wij bijvoorbeeld draaitoppen met banieruithouders leveren op elke gewenste diameter. Naast een compleet leveringsprogramma hebben wij ook een compleet serviceprogramma: wij kunnen vakkundig vlaggenmasten plaatsen, repareren en ombouwen. Onze professionele medewerkers zorgen voor de juiste uitstraling van uw bedrijf! Graag informeren wij u over de verschillende mogelijkheden.

Heeft u een evenement? Wij hebben huurmasten; voor openingen, festivals en evenementen. Onze huurmasten zijn geschikt voor zowel vlaggen als banieren en kunnen indien gewenst ook door ons geplaatst worden.

Naast het leveren van vlaggenmasten en spanframes bent u bij ons ook aan het juiste adres voor vlaggen, landenvlaggen, banieren, spandoeken en wimpels. Vlaggen leveren wij in zowel digitaaldruk als in zeefdruk. Graag geven wij u een passend advies over de diverse mogelijkheden.

Dynamast staat voor een persoonlijke en dynamische marktbenadering.


Nieuwsgierig geworden? Laat een berichtje achter en wij nemen contact met u op!