Für eine langlebige Verwendung Ihrer Fahnenmast ist es wichtich

Voor een duurzaam gebruik van uw vlaggenmast is het belangrijk dat uw vlaggenmast met de juiste grondbevestiging wordt gemonteerd. Dit kan per situatie of type vlaggen-mast variëren. De meest voorkomende bevestigingen leveren wij uit voorraad, echter kunnen wij ook maatwerk in eigen huis aanbieden. U kunt kiezen uit:

Kantelvoet.

Dit systeem maakt het mogelijk de vlaggenmast te kantelen en is uitermate geschikt voor vlaggenmasten met banieruithouder. De vlaggenmast wordt op 3 haakankers gemonteerd, hierdoor is de vlaggenmast altijd waterpas af te stellen. Bij vlaggenmasten vanaf 8 meter lengte adviseren wij altijd een kantelvoet te gebruiken. De volledige mastlengte blijft boven het maaiveld.

Overschuifkoker.

De overschuifkoker is een vaste constructie. De koker van 130 cm lengte en wordt voor 90 cm in de grond gemonteerd, over het resterende deel wordt de vlaggenmast geschoven. De volledige mastlengte blijft boven het maaiveld.

Grondkoker.

Dit is tevens een vaste constructie waarbij de vlaggenmast afhankelijk van de mastlengte, 75 tot 100 cm in de grond verdwijnt. De vlaggenmast wordt in de koker geschoven. Houd er rekening mee dat de koker enkele centimeters boven het maaiveld uitsteekt, door een combinatie van vocht en zand kan er een vacuüm ontstaan waardoor de vlaggenmast moeilijk uit de grondkoker is te verwijderen.    

Maatwerk.

Voor elke situatie of voor elke bestaande constructie kunnen wij in eigen huis een aanpassing op maat maken. Wij kunnen lassen, draaien en frezen. Graag informeren wij u over de diverse mogelijkheden.