Vlaggen kunnen wij in zowel digitaaldruk als zeefdruk leveren. Bij kleinere aantallen heeft digitaaldruk een gunstigere prijs, ook heeft het een kortere levertijd. Zelfs 48 uurs leveringen behoren tot de mogelijkheden. Zeefdruk is voordeliger bij afname van grotere aantallen en heeft een levertijd van ca. 3 weken. Met betrouwbare partners in Nederland, oost Europa en Azië leveren wij altijd de juiste vlag tegen een concur-rerende prijs. Wij leveren vlaggen uit de volgende materialen:

Glanspolyester ca. 110 gr. / m2.

Het meest gebruikte doek geschikt voor zowel zeefdruk als digitaaldruk. Een vlag uit glanspolyester wordt rondom dubbel gezoomd en de mastzijde wordt versterkt met broekingsband en 2 kunststof haken. De baniervlag wordt voorzien van een tunnel met open zoom en kunststof haken om de 100 cm. Houdt u er rekening mee dat u afhankelijk van weer en locatie, ca. 2 tot 3 vlaggen per jaar per mast verbruikt.

Glanspolyester

Longlife / airtex ca. 110 gr. / m2.

Dit is een doek met een open structuur geschikt voor zowel zeefdruk als digitaaldruk en wordt rondom gesneden in plaats van dubbel gezoomd. Door de structuur van het doek gaat het niet rafelen maar langzaam slijten. De vlag blijft hierdoor optisch langer mooi. De vlag wordt rondom gesneden en de mastzijde wordt versterkt met broekingsband en 2 kunststof haken. De baniervlag wordt voorzien van een tunnel met open zoom en kunststof haken om de 100 cm. Houdt u er rekening mee dat u afhankelijk van weer en locatie, ca. 2 tot 3 vlaggen per jaar per mast verbruikt.

Longlife / airtex

Spunpolyester ca. 160 gr. / m2.

Een zwaarder doek dan het glanspolyester doek met een langere levensduur. Alleen geschikt voor zeefdruk. De vlag wordt rondom dubbel gezoomd en de mastzijde wordt versterkt met broekingsband en 2 kunststof haken. De baniervlag wordt voorzien van een tunnel met open zoom en kunststof haken om de 100 cm. Houdt u er rekening mee dat u afhankelijk van weer en locatie, ca. 2 tot 3 vlaggen per jaar per mast verbruikt.

Spunpolyester

Naast de bovengenoemde soorten zijn er een tal van andere soorten doeken die bedrukt kunnen worden. Voor elke gewenste toepassing voor zowel binnen als buitengebruik kunnen wij een passende oplossing bieden. Graag informeren wij u hier over. Bijvoorbeeld een textielframe, hierbij kunt een doek dat is voorzien van een pees bijzonder mooi spannen in een aluminium frame en eenvoudig verwisselen.