BASIC

standaard systeem met kikker, oog en koord

Geschikt voor de horizontale, “wapper”-vlag. De vlag wordt eenvoudig aan het koord buiten langs de vlaggenmast in top gehesen. Let op: bij windstilte hangt uw vlag naar beneden en is bij vlaggen met een logo, het logo dan niet zichtbaar. Tevens is uw vlag niet beveiligd tegen diefstal.

Basic

BASIC-SAFE

anti-diefstal systeem met cilinderslot en contragewicht

Ook dit systeem is geschikt voor de horizontale, “wapper”-vlag. Het koord loopt binnen door de vlaggenmasten en is tegen diefstal beveiligd middels een cilinderslot. Het voorkomt tevens het nare klapperende geluid van het koord tegen de vlaggenmast. Let op: bij windstilte hangt uw vlag naar beneden en is bij vlaggen met een logo, is het logo dan niet zichtbaar.

Basic safe

BANNER-BASIC

draaitop systeem met banieruithouder

Geschikt voor de verticale, baniervlag. Dankzij de roterende uithouder is uw boodschap altijd zichtbaar, ook bij windstilte. Omdat de vlag over de banieruithouder wordt geschoven is de vlag tevens beveiligd tegen diefstal. De vlaggenmast dient gekanteld te worden om de vlag te verwisselen.

Banner basic

BANNER SAFE

draaitop systeem met hijsbare banieruith. en anti-diefstal-systeem

Uw boodschap altijd zichtbaar, met een optimaal bedieningsgemak! Dankzij het anti-diefstalsysteem kan hijsbare banieruithouder eenvoudig langs de vlaggenmast gehesen en gestreken worden. Deze vlaggenmast hoeft dus niet gekanteld te worden om de vlag te verwisselen. Dit bespaart u dus tijd en arbeid.

Banner safe

Graag adviseren wij u welk systeem het beste voor u geschikt is. Heeft u al een vlaggenmast maar nog geen draaitop systeem? Wij kunnen bijna voor elk type vlaggenmast een draaitop systeem op maat maken. Dit scheelt u de aanschaf van een nieuwe vlaggenmast. Naast het leveren van de vlaggenmast en vlaggen kunnen wij tevens het plaatsen en onderhoud aanbieden.