Cilindrische aluminium vlaggenmast.

Dit model vlaggenmast kenmerkt zich door zijn goede prijs / kwaliteit verhouding. De vlaggenmast heeft een cilindrisch verloop, de boven- en onderkant zijn even dik. Naar mate de vlaggenmast langer wordt, neemt de diameter toe. Deze vlaggenmast is uitermate geschikt voor het gebruik van een draaitop systeem en is uit voorraad leverbaar in wit gepoedercoat en grijs geanodiseerd. 

Conische aluminium vlaggenmast.

Door het conische verloop, breed aan de voet en taps toe lopend naar de top, is dit de meest sierlijke vlaggenmast . Dit geeft de vlaggenmast meer “body”. De conische vlaggenmast ziet u het meest bij overheidsgebouwen en bij particulier gebruik. Door de combinatie van materiaal en vorm, is dit de meest sterke vlaggenmast. Deze vlaggenmast is uit voorraad leverbaar in wit gepoedercoat en grijs geanodiseerd.

Conische polyester vlaggenmast.

De polyester vlaggenmast heeft tevens een conisch verloop, breed aan de voet en taps toelopend naar de top. Deze vlaggenmast is vervaardigd uit glasvezel matten die verlijmd worden. Dit maakt de vlaggenmast uiterst flexibel. De vlaggenmast heeft door het productieproces een naad over de gehele lengte van de mast en heeft een witte gelcoat.

Telescopische vlaggenmast.

Deze 3-delige aluminium vlaggenmast is variabel instelbaar tussen de 2,0 en 5,5 meter lengte en ziet u veel bij autogarages en bij evenement. De vlaggenmast is handzaam in gebruik en is eenvoudig te vervoeren en kan tevens met een draaitop systeem geleverd worden zodat uw logo altijd zichtbaar is

Deelbare vlaggenmast.

Elke cilindrische vlaggenmast kan deelbaar gemaakt worden door middel van een koppelstuk. Dit vereenvoudigt het transport en met name bij export bespaart u op transportkosten.